Nieuws

NAZOMER Actie

Oké morgen begin ik……Na de vakantie ga ik starten……..

Maar waarmee begin en start je dan? Ja ik weet het wel gezonder eten, sporten, beetje crash diëten en je ziet resultaat, maar na een maand daalt je motivatie naar een nul punt.

Beginnen en starten om jouw leefstijl blijvend aan te passen heeft meer nodig dan jouw tijdelijke wilskracht. Persoonlijke begeleiding en kleine stappen helpen jou daarbij.

Dé Voedingsstudio heeft een fantastische nazomeractie.

Intake +

Jouw persoonlijke planner +

Adviesconsult voeding                 € 149,-

Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw leefstijl, nemen we een voedingsanamnese af en bespreken we jouw doelen en motivatie . Daarnaast is er ook een meet- en weegmoment, zodat we jouw persoonlijke stappenplan kunnen maken. Van Dé Voedingsstudio ontvang je verder tools om onder andere de komende weken een voedingsdagboek bij te houden. Hiermee starten we samen jouw traject om een gezond én lekker eetpatroon te ontwikkelen.

Jouw persoonlijke planner, na ons intakegesprek gaan we in kleine stappen van start en hebben we na 1 week weer contact met elkaar -> het consult jouw persoonlijke planner. Hierbij krijg je uitleg over motivatie en gedragsverandering en ontvang je een gepersonaliseerde presentatie. De komende 2 weken worden jouw fundament voor een  succesvolle start.
Adviesconsult voeding, dit is het vervolg op het intakegesprek en het consult jouw  persoonlijke planner en is gericht op de daadwerkelijke invulling van jouw stappenplan en hoe je jouw doelen gaat behalen. Dit is op basis van alle door mij verzamelde informatie en de uitvoerige analyse van jouw eetdagboek. De persoonlijke voedingsadviezen voor gezonde en lekkere voeding zijn aangepast aan jouw smaak en leefwijze. Hierdoor is het voor jou prima vol te houden en blijf je gemotiveerd.

Interesse? Mail, bel of whatsapp mij