wie ben ik

Over Hadassah

Als drie jarige bestonden mijn dagen uit het spelen van reisbureautje, winkeltje én koken in mijn mini Italiaanse keuken. Iedereen was welkom aan mijn gedekte tafel, want gezelligheid, babbelen en luisteren hoorden toen al bij mij. De vraag “Wat wil je eten?” stelde ik de hele dag door en een scala van gerechtjes kwamen op zo een dag voorbij.

Na mijn toeristische opleiding heb ik 29 jaar met veel plezier in de reisbranche gewerkt.
In de tussenliggende jaren heb ik in mijn vrije tijd heel veel gerechten ontwikkeld, uitgeprobeerd, gecombineerd en gevarieerd. Thuis voor familie en vrienden, maar ook bij en voor anderen tijdens de ontelbare vaartochten, de floating dinches.

In 2021 heb ik het reisbureautje spelen en het coachen en aansturen van diverse teams in de reiswereld verruild voor mijn eigen “winkel”. Na een jaar hard studeren, ben ik sinds september 2021 gediplomeerd BGN Gewichtsconsulent,  Voeding en Leefstijlcoach en  gestart met mijn eigen praktijk Dé Voedingsstudio.

Jou ondersteunen, begeleiden, coachen, luisteren en adviseren bij het veranderen van jouw leefstijl.  Blijvend met gezonde én lekkere voeding en de beweging en sport die bij jou past. En verder beleef ik enorm veel plezier met de kookworkshops en pilateslessen die ik geef!

Check de website en ik kijk er naar uit om ons kennismakingsgesprek in te plannen!

Tot snel!

Hadassah