Werkwijze

Het aanbod van
Dé Voedingsstudio

Video afspelen

Over dé voedingsstudio

Werkwijze

# 1 kennismakings
gesprek

Voordat we samen het traject van Dé Voedingsstudio starten, is het belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Wat zijn jouw doelen en wat is jouw motivatie en zijn deze met het stappenplan van Dé Voedingsstudio realiseerbaar. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis.
Hierna besluit je of je van start wilt gaan of een andere manier zoekt om jouw doel te behalen.

# 2 intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid jouw leefstijl, nemen we een voedingsanamnese af en bespreken we jouw doelen en motivatie . Daarnaast is er ook een meet- en weegmoment, zodat we jouw persoonlijke stappenplan kunnen maken. Van Dé Voedingsstudio ontvang je verder tools om onder andere de komende weken een voedingsdagboek bij te houden. Hiermee starten we samen jouw traject om een gezond én lekker eetpatroon te ontwikkelen

5 consulten

Het traject van dé Voedingsstudio

Na de kennismaking en intake, volgen 5 consults. Sommige online, andere op locatie. Deze consults hebben ieder een eigen thema, waarbij coaching in gedragsverandering, leeftsijladvies, gewichtsadvies, bewegingsadvies en etiketten lezen aan bod komen. Ook stellen we met elkaar een eetdagboek samen, krijg je voedingsadvies op maat en bespreken we dag- en weekkeuzes. Tevens ontvang je van dé Voedingsstudio tips en zelfontwikkelde heerlijke recepten, uiteraard allemaal gebaseerd op de schijf van 5 van het Voedingscentrum. 

Jouw persoonlijke planner

Na ons intakegesprek gaan we in kleine stappen van start en hebben we na 1 week weer contact met elkaar,  het consult “Jouw Planner”.

Hierbij krijg je uitleg over motivatie en gedragsverandering en ontvang je een gepersonaliseerde presentatie. De komende 2 weken worden jouw fundament voor een  succesvolle start.

Adviesconsult voeding

Dit is het vervolg op het intakegesprek en het consult “Jouw Planner” en is gericht op de daadwerkelijke invulling van jouw stappenplan en hoe je jouw doelen gaat behalen. Dit is op basis van alle door mij verzamelde informatie en de uitvoerige analyse van jouw eetdagboek. De persoonlijke voedingsadviezen voor gezonde en lekkere voeding zijn aangepast aan jouw smaak en leefwijze. Hierdoor is het voor jou prima vol te houden en blijf je gemotiveerd.

Adviesconsult leefstijl

Tijdens dit consult bespreken we jouw ervaringen van de afgelopen 2 weken en de voortgang. Verder besteden we ruim tijd en aandacht aan jouw leefstijl. Hoe is het met jouw energie en nachtrust gesteld? Voel je belemmeringen ten aanzien van bijvoorbeeld je gezondheid, werk, relatie etc. die van invloed kunnen zijn op jouw eetpatroon? En hoe kun je jouw beperkende gedachten daarin omzetten naar geplande acties. Anders denken, Anders doen.

Adviesconsult beweging

Uiteraard zijn de afgelopen 2 weken weer van belang. Hoe is het gegaan? We gaan vandaag van start met jouw vitaliteit. Ook jouw persoonlijke beweegplan is gebaseerd op wat je leuk vindt en fysiek aan kunt.

Vervolgconsult evaluatie

Heb je al je doelen bereikt? Zijn er mogelijk nog extra vervolgconsulten nodig, of heb je zelf behoefte aan extra ondersteuning? Dit bespreken we tijdens de (eind)evaluatie

Denk je dat dit iets voor jou kan zijn?

Neem vandaag nog contact op en kom – vrijblijvend – kennismaken!