Wat mensen zeggen over dé Voedingsstudio

Coachingstraject

Johan
Joyce
Angela

Ik ben afgelopen half jaar 5 kilo afgevallen EN eet meer, maar wel
anders en nog steeds lekker. Dankzij een geleidelijk ingevoerd nieuw
eetpatroon: regelmatiger, minder drop- en pinda-handjes, elke dag (even)
lunchen, minder suikers, meer groente en volkoren (cracker, pasta).
Etcetc: allemaal kleine en leuke aanpassingen met een groot resultaat.
Dank je wel Hadassah voor deze stap voor stap aanpak na 30 jaar
verkeerde routines!!

Afgelopen maand mei speelde in mijn hoofd dat ik nu echt iets moest gaan doen om een gezonder lijf/lifestyle te krijgen.  Maar hoe.... Van alles al geprobeerd. Maar niks hielp.  

Mijn valkuil is dat ik alles veel te lekker vind en eigenlijk niks wilde laten. Maar ja, dat is misschien wel een utopie.  

Tot Hadassah mij vertelde dat dit zeker wel mogelijk is. Ik raakte aan de praat over haar traject met dé Schijf-van-Vijf. Echt? Moet ik bijna niks laten staan? Echt? Kan ik nog steeds lekker eten. Én ja, dat kan dus echt. De bewustwording van wat je nu eigenlijk echt eet en wat je heel makkelijk kan veranderen heeft mij ook veranderd. Zowel lichamelijk als fysiek.  

 

Na deze bewustwording i.c.m. nog meer bewegen (lees; minimaal 1 x een uur fanatiek sporten) heb ik mijn nieuwe lifestyle gevonden. Geweldig de Schijf-van-Vijf.  

Hadassah heeft mij in dit traject enorm goed geholpen, geluisterd en gemotiveerd. En mijn 1e doel heb ik dan ook glansrijk gehaald. 

Ik had nooit gedacht dat iemand mijn mindset kon veranderen voor wat betreft mijn eetgewoontes en proberen af te vallen.Bij Hadassah is het thuiskomen, begrip en goeie begeleiding. De rust die zij uitstraalt heeft mij zo erg geholpen om van mij zelf te houden en erachter te komen waarom het belangrijk is voor mij om anders te denken. Ik mag er zijn en wil gezond verder! Bedankt Hadassah❤️

Manisha
Martin
Mariëlle

De voedingstudio/ Hadassah heeft mij gemotiveerd om mijn eetpatroon te verbeteren. Zij heeft naar mij geluisterd. Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen situatie. De adviezen zijn passend en daarom ook goed vol te houden ondanks een drukke agenda. Ze voert de druk niet op, maar begeleid mij stap voor stap. Ze is laagdrempelig en deskundig in haar vak! Zij coacht mij om een betere versie te worden van mijzelf!

De keuze voor Hadassah als voedingscoach om mij te begeleiden was/is een schot in de roos.

Als ik kijk waar ik stond en wat we in een paar maanden hebben bereikt, overtrof al mijn verwachtingen.

Zij heeft mij op uitmuntende wijze begeleid in het vinden van een gezonde levensstijl, maar vooral belangrijk deze kunnen volhouden.

Stap voor stap zijn we het proces ingegaan geheel op mijn eigen tempo.

Mijn levensstijl is een stuk beter geworden omdat ik meer energie heb gekregen, sneller herstel na sporten en veel minder blessures heb.

En vooral niet te vergeten ook de nodige kilo’s ben afgevallen.

Kortom perfecte coach om je doelstellingen te behalen.

Hadassah je bent een topper en hoop dat je nog veel andere mensen kan helpen zoals je mij hebt geholpen.

Lieve Hadassah, super fijn dat ik dit traject middels jouw fijne aanpak en coaching heb kunnen doorlopen. Omdat ik nu ruim 6 jaren met de gevolgen van de ziekte van Graves kamp, wilde ik graag bewust worden van de voeding en mijn eetgewoonten. Patronen stap voor stap doorbreken en hier een balans in te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op een bepaald punt in zijn/ haar leven een soort van reset moet ondergaan qua bewustwording van hun eet-, leef - en beweegpatroon. Ik ben Hadassah, De Voedingsstudio erg dankbaar!

Jan

Al heel wat keren heb ik geprobeerd af te vallen, maar het lukte uiteindelijk nooit….. dit gaf regelmatig een negatief gevoel en maakte mij huiverig om het nogmaals te proberen!
De écht uitstekende aanpak in combinatie met de adequate en betrokken begeleiding van Hadassah hebben ertoe geleid dat ik in 3 maanden ruim 6 kg ben afgevallen en dat mijn diabetes bloedwaarden sterk zijn verbeterd.
Misschien nog wel belangrijker is dat wij een echt andere eetwijze met veel lekkere nieuwe gerechten hebben ontdekt, die stimuleren om lekker én gezond te blijven eten!
Heel erg bedankt, Hadassah…… ik wens heel veel nieuwe klanten jouw super goede én fijne begeleiding toe!

Kookworkshops

Annemarie
Gea
Rinske

De kookworkshop die ik bij de Voedingsstudio heb gevolgd was fantastisch!
Informatief, tijd om vragen te stellen,lekkere recepten, gezonde tips o.a. voor feestelijke drankjes. Een aanrader!

Hoe je van gezond eten een feestje maakt!

Tijdens deze informatieve en vooral inspirerende middag werden we meegenomen in hoe je gezond eten leuk én lekker maakt. De theorie was helder en handzaam (hoe je met kleine aanpassingen je eetpatroon al kunt verbeteren) en ook de praktijk in de keuken was voor iedereen goed te volgen. We hadden een heerlijk eindresultaat met de gerechtjes die we hadden bereid. Hadassah, bedankt voor de gezellige middag!

De (kook)workshop bij Hadassah is een echte aanrader! Eerst kregen we een informatieve presentatie met een aantal eye-openers. Daarna samen gekookt onder haar enthousiaste begeleiding. Een aanrader wanneer je opzoek bent naar tips en ideeën voor gezond eten. 

 

Sandra
Naomi
Lotte

Ik heb nuttige informatie gehoord en een aantal bijzonder handige en gezonde tips gekregen. De kookworkshop was fantastisch! Goed georganiseerd, heerlijk gegeten en de mooie recepten mee gekregen. 

Fijne groep mensen, lekker open sfeer. De info was niet helemaal nieuw, vooral een mooie opfrisser. Zin om ermee aan de slag te gaan. Toekomstige workshops leuk met een ander thema.

Veel leuke ideeën gekregen, een goede mix van luisteren en doen!

 

Veronique
Dorine
Dirkje

Workshop was heel duidelijk, heel afwisselend (met video, quiz, met uitleg, met etiket-scan). Consulente is heel open, toegankelijk, gaat heel goed in op vragen.

Weet zeker dat er belangstelling is voor een dergelijke workshop, omdat de combinatie gezond en toch snel te bereiden goed past war veel mensen zoeken. Resultaat is ook super lekker, dus dan zal dit nieuws zich ook makkelijk verspreiden.

Veel geleerd en genoten! Tijdens Hadassahs kookworkshop wisselt ze kennis af met maken én proeven. Je ervaart dat gezond eten - op haar manier! - ontzettend lekker is

Gitta

De (kook) workshop bij Hadassah is echt een aanrader ! De theorie wordt afwisselend en interactief gebracht, met goede tips, leuke filmpjes en eye-openers. En het samen koken is super. Inspirerend hoe je op een snelle en eenvoudige manier, een gezonde, bijzondere en ook nog eens overheerlijke maaltijd in elkaar kunt zetten. Ook de ‘niet-keukenprinsessen’ onder ons, zoals ik. En dit alles in een heel relaxte, open en gezellige setting. Dank Hadassah, het was top !