Probeer, combineer & varieer!
TIPS
Producten als vaste basis in je kast
Wie heeft niet van die dagen, geen idee hebben wat het ontbijt, de lunch of het avondeten gaat worden. In de supermarkt staan en maar iets uit het schap pakken wat er makkelijk uitziet. Of thuis die kant en klare pizza uit de vriezer halen en in de oven schuiven. Als het eten maar snel klaar is en vult.
Bij Dé Voedingsstudio is het motto probeer, combineer & varieer. Koken hoeft niet ingewikkeld te zijn, je moet alleen weten welke ingrediënten handig zijn om op voorraad te hebben. Misschien spannend, maar ga receptloos de keuken in. Durf eens te experimenteren met je eten.
De gerechten op site zijn ontwikkeld door dé Voedingsstudio, en zijn onderdeel van het adviesconsult voeding. Omdat producten nooit identiek zijn, heb je steeds een andere smaakbeleving.
In de voorraadkast
Volkoren pasta’s
Volkoren rijst
Zilvervlies rijst
Volkoren couscous
Quinoa
Gepelde tomaten
Gezeefde tomaten Tomatenpuree
Tonijn in blik
Olijfolie Zonnebloemolie Kruidenolies
Azijn (diverse smaken)
Mosterd
Mayonaise
Ketchup
Ketjap
Bouillonblokjes minder zout
Olijven
Kappertjes
Kokos snippers
Cacao
Reep pure chocolade
Ongebrande ongezouten noten en pitten
Dadels en ander gedroogd fruit
Koelkast
Kwark mager
Melk mager
Yoghurt mager
20+, 30+ kaas, mozzarella, brie light
Of soya varianten
Diepvries
Volkorenbrood
Groenten
Fruit
Vlees/vis/garnalen
Kruiden
Peper & Zout
Kaneel
Gedroogde Italiaanse kruiden
Gedroogde Provençaalse kruiden
Gedroogde bieslook
Gedroogde rozemarijn
Gedroogde peterselie
Gedroogde knoflook
Verder
Eieren
Tomaten
Komkommer
Uien en knoflook
Citroen
Sinaasappels
Honing
Volkoren afbakbrood